fbpx

Hardloop-analyse

Hardloop-analyse

Bij Step One vinden het we het heel belangrijk dat jij zonder klachten en blessures kan sporten. Daarom bieden wij o.a. een loopanalyse aan. Deze is voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Bij de loopanalyse krijgen wij inzicht in jouw voettype en looppatroon. Voor de beste analyse is het aan te raden om jouw oude paar schoenen mee te nemen. Tijdens de analyse staan jouw gevoel en ervaring centraal!

Stap 1

Voordat we met de daadwerkelijke analyse beginnen, maken we eerst een digitaal dossier aan. Hierin staat de volgende informatie:

  • Persoonsgegevens
  • Sportgegevens
  • Medische sportgeschiedenis

Ook komt hier uiteindelijk alle informatie van de analyse in te staan.

Daarna bepalen wij jouw voettype. Dit doen met een zogenaamde voetspiegel. Vervolgens bepalen wij aan de hand van video-opnames jouw loopstijl. Dit is erg belangrijk omdat ieder mens een unieke loopstijl heeft.

Stap 2

Om een compleet beeld te krijgen, gaan we je oude schoenen analyseren. Hierbij vragen we je om een stukje op de oude schoenen te lopen, zodat wij opnames hiervan kunnen maken. Aan de hand hiervan kunnen we de prestaties bepalen. Vervolgens halen we, aan de hand van jouw loopwensen, de nieuwe schoenen erbij.

Stap 3

Met de nieuwe schoenen controleren wij de maat, breedte etc. Vervolgens ga je een stukje hardlopen. Hierbij kijk en luisteren wij mee. Ook maken we opnames. Deze bespreken we samen om zo de beste schoen voor jou te bepalen.

Wat kost een loopanalyse bij StepOne?

De kosten van de analyse bedragen €45,-. Wanneer je nieuwe schoenen koopt geven wij een korting van €30,-.
Dit zijn éénmalige kosten

Wanneer je de volgende keer terug komt, dan plannen wij opnieuw een afspraak in. Hiervoor worden geen kosten meer in rekening gebracht als blijk van waardering.