Loopanalyse

Loopanalyse

Je bent bij ons van harte welkom voor de basisanalyse, of je nu een beginnende of een ervaren loper bent. Deze basisanalyse geeft ons nuttige informatie over jouw voettype en looppatroon.

Stap 1

Van al onze klanten leggen wij een elektronisch dossier aan. Daarin noteren wij jouw persoonsgegevens, sportgegevens en medische sportgeschiedenis. Alles wat wij tijdens de basisanalyse noteren, wordt ook met jou besproken.
Daarna stellen wij jouw voettype vast. Dat doen wij met behulp van de podobaroscoop (voetspiegel). Ook vinden wij het belangrijk om jouw loopstijl vast te stellen. Immers, ieder mens heeft zijn eigen unieke loopstijl.
Dit doen we door video-opnames te maken op onze baan.

Stap 2

Daarna beoordelen wij jouw ‘oude’ schoen (mits deze aanwezig is).
Wij vragen jou deze aan te trekken en maken hiervan een opname, om te kijken hoe deze nog presteert. Hierna is het beeld voor ons compleet en halen we, afhankelijk van jouw loopwensen, nieuwe schoenen erbij.

Stap 3

Je gaat nu de schoenen testen. Wij controleren de maat, de breedte etc. waarna je gaat (hard)lopen op de schoenen. Wij kijken mee, wij luisteren mee en maken ook opnames. Hierbij staan jouw gevoel en ervaring met de schoen centraal.
De beelden worden weer samen bekeken.
Op die manier komen we samen tot een schoen die past bij jouw voettype en loopstijl.

Wat kost een loopanalyse bij StepOne?

De basisanalyse duurt 45 minuten en wordt op afspraak uitgevoerd. De kosten hiervan bedragen € 45,-. Bij aanschaf van schoenen geven wij een korting van € 30,- en betaal je slechts € 15,-.
LET OP: dit zijn éénmalige kosten.
Kom je de volgende keer bij ons terug, dan plannen wij wederom een afspraak in van 30 minuten. Vanaf dat moment heet deze afspraak een ‘herhaling’. Hiervoor worden GEEN kosten meer berekend. Je krijgt namelijk 100% korting op de analysekosten omdat wij jou waarderen als onze vaste klant.

 

Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close