Running on wheels

Running on wheels

Running on wheels met de ElliptiGO 8C

Stel je voor dat je zou kon hardlopen, fietsen en crosstrainen ineen, zonder dat je gehinderd wordt door pijntjes als gevolg van schokbelastingen.

Dat kan op de ElliptiGO 8C! Je krijgt een high intensity workout maar dan zonder de belasting van hardlopen op je gewrichten. Bekijk de video om een idee te krijgen van running on wheels.

De ElliptiGO 8C heeft 8 versnellingen en brengt je zonder problemen over vlakke en ook heuvelachtig terrein. Je kunt heel eenvoudig de hartslagniveaus bereiken die je normaliter tijdens het lopen haalt. Daarnaast komt de ElliptiGO ook qua gevoel het dichts bij de hardloopbeweging.
De ElliptiGO is voor iedereen geschikt: recreanten, gevorderden en kinderen. Voor geblesseerde sporters is het de perfecte alternatieve training.

Running on wheels ook geschikt zonder blessures

Ook als je niet geblesseerd bent is elliptisch fietsen een geweldige manier om je conditie te verbeteren, calorieën te verbranden en ondertussen de omgeving te verkennen.

Maak een afspraak om de ElliptiGO 8C uit te proberen!

Wil je deze geweldige sensatie uitproberen? Maak dan een afspraak met Saskia Derks voor een try-out. Zij neemt je met veel plezier mee voor een uur of anderhalf uur om de ElliptiGO te voelen, te ervaren en te beleven. Het is ook mogelijk om ElliptiGO te huren.

Shopping cart

close