fbpx

Schoenen controle

Schoenencontrole

Waarom een schoenencontrole?

Helaas kan het weleens voor komen dat er productiefouten in de schoenen worden aangetroffen die in eerste instantie niet te zien zijn. Doordat de schoen dan niet naar behoren functioneert, neemt de kans op blessures toe. Ook kan het voorkomen dat je om de één of andere reden toch beter af bent met een andere schoen dan in eerste instantie was aangemeten.

Het advies kan in theorie goed zijn, maar soms kan de praktijk wel eens anders uitwijzen. Er wordt immers getest in een “gecontroleerde” omgeving. De buitenwereld heeft natuurlijk veel meer factoren. Vandaar dat we adviseren de schoenen droog op de baan of weg te testen.

Wanneer je bij ons schoenen hebt gekocht kun je binnen twee maanden na aanschaf de schoenen kostenloos laten controleren.

Wat gebeurt er als de schoen niet goed is?

Wanneer je binnen twee maanden terugkomt en wij constateren een fout, dan ruilen wij zonder problemen de schoenen om voor een nieuw paar.
Kom je na drie maanden met klachten bij ons terug en heb je de eerste drie maanden na aanschaf geen controle laten uitvoeren, dan helpen wij je graag verder d.m.v. een podologische klachtenanalyse.

Wat kost een controle?

Deze controle voeren wij uit als service en is dus gratis!
Mocht een aanpassing in de schoen eventueel beter voor je zijn, dan berekenen wij alleen de kosten van het materiaal.

Controle afspraak maken

Heb je een klacht en/of een blessure en denk je dat het mogelijk door je schoenen komt, dan verzoeken wij je vriendelijk om een afspraak te maken. Op die manier kunnen we voldoende tijd voor je reserveren en je schoenen controleren.