Category Archives: Atleten Step One

Meet The Athlete: Joost Fortkamp

Meet The Athlete: Joost Fortkamp

Een korte introductie Ik ben Joost Fortkamp, 42 jaar en inmiddels al bijna 30 jaar bezig met hardlopen. Vanuit andere sporten ben ik het hardlopen gaan ontdekken en steeds meer gaan doen. Mijn vrouw is ook hardloper en we kennen elkaar ook hiervan. Inmiddels zijn we thuis met z’n vieren en is het tijd vinden [...]
Meet The Athlete: Gerry Visser

Meet The Athlete: Gerry Visser

Een korte introductie  Ik ben Gerry Visser, 56 jaar oud alweer, en woon deels in Twente (Borne) en deels op Terschelling (Hoorn). Ik ben in 1997 begonnen met serieus hardlopen bij de atletiekvereniging (Altis in Amersfoort) en was toen snel verkocht: ik liep binnen een half jaar een halve marathon en binnen twee jaar een [...]
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close