Navigatie

Basisanalyse

Elke loper is bij ons van harte welkom voor de basisanalyse; zowel een beginnende (hard)loper als een ervaren (hard)loper! Onze basisanalyse is de meest uitgevoerde analyse en deze verschaft ons informatie over uw voettype en looppatroon. 

Hoe ziet deze analyse er uit?
Van al onze klanten leggen wij een elektronisch dossier aan. Daarin staat vermeld uw persoonsgegevens, uw sportgegevens en uw medische sportgeschiedenis. Komt u de volgende keer bij ons terug dan hebben wij alle gegevens direct paraat.

Alles wat wij tijdens de basis analyse noteren in uw dossier, wordt ook met u besproken.
Daarna gaan wij uw voettype vaststellen. Dat doen wij d.m.v. de podobaroscoop (voetspiegel).

Tevens is het voor ons van belang om uw loopstijl vast te stellen. Immers, ieder mens heeft zijn eigen unieke loopstijl. Dit doen we door middel van video opnames te maken wandelend op blote voeten en in het geval van hardloopschoenen, hardlopend op blote voeten. Dit gebeurt op een vlakke baan. Deze beelden kunnen wij vertraagd terug kijken.

Daarna gaan wij uw 'oude' schoen beoordelen (mocht deze aanwezig zijn). Wij vragen u ook deze aan te trekken en wij zullen ook hier opnames van maken.

Dan is het beeld voor ons compleet en zullen wij, afhankelijk van uw loopwensen, schoenen erbij gaan halen.

U gaat nu de schoenen testen. Wij controleren de maat, breedte enz. waarna u gaat (hard)lopen op de schoenen. Wij kijken mee, wij luisteren mee en maken ook opnames. Maar hier is het ook heel belangrijk wat uw ervaring is.

De beelden worden weer samen bekeken. Het doel is te komen tot een schoen dit past bij uw voettype en bij uw loopstijl.

Kosten:
De Basisanalyse duurt 45 minuten en wordt op afspraak uitgevoerd. 
De kosten bedragen € 45,-.

Bij aanschaf van schoenen geven wij een korting van € 30,- en betaalt u slecht € 15,-. 
LET OP: dit zijn éénmalige kosten.

Komt u de volgende keer bij ons terug dan plannen wij wederom een afspraak in van 30 minuten maar vanaf dat moment heet deze afspraak een Herhaling. Hiervoor worden GEEN kosten meer berekend omdat wij alle (basis)gegevens van u al in het systeem hebben staan.

Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 074-266 10 62 of mail naar borne@stepone.to

© 2016 - 2018 Step One | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel