Navigatie

10-12-2018

De Cross is los

Sint eruit kerst er in. Het was voor velen het weekend van de kerstboom. Striemende regen tegen de ruiten en loopjes tussen de buien door. Het EK cross in Nederland gaf natuurlijk spektakel en er werd ook aan veldcross gedaan. Natuurlijk waren onze atleten ook weer aan de start te vinden.

Bruggenloop 
¨Rotterdam en bruggen¨ dat was afgelopen zondag het decor waar werd gestreden om de winst tijdens de DSW Bruggenloop Rotterdam. Robert Gerritsen (Gait Snel) stond daar aan de start met het ¨nationale politie team¨(NPSB). Na een zware loop in weer en wind, mocht hij na 15 km met het NPSB team de hoogste trede bestijgen en samen met zijn collega´s de eerste prijs in ontvangst nemen.

Nijverdalseberg cross
Sabine Wassink was dit weekend voor ons actief in het Het Crosscircuit van het Oosten. De Nijverdalseberg Cross stond op het programma en als je hier wil presteren moet je van goede huize komen. Op dit loodzware parcours wist Sabine drie minuten van haar tijd van vorig jaar af te lopen. Ze liep daarmee naar een 2e plaats in een tijd van 47:36.

Gow Cyclocross Oost Nijverdal
Naast hardlopen zijn onze atleten ook actief in de zwem en fiets wereld. Afgelopen weekend waren Hilco Huisjes (12e) en Daan Schouten (9e) actief tijdens de GOW Nijverdal (cyclocross/veldrijden). Voor Hilco een nieuwe manier van sporten (geplaagd door blessures). Hij laat zien dat een blessure niet het eind is maar dat wanneer je andere wegen in slaat ook daarin de top

kunt bereiken.Een 6e plaats in het algemeen klassement is daar een bewijs van.

 


03-12-2018

Step One zet zijn schoen

Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje. Begin december is natuurlijk de tijd van een kerel met een grote baard. Maar er moest ook gewoon gelopen worden. Onze atleten liepen het vuur uit hun sloffen dit weekend, zodat ze wel nieuwe schoenen van de Sint kunnen gebruiken.

Montferland Run
Diep in de Achterhoek verscholen ligt het prachtige Montferland waar begin december een prachtige 15km wedstrijd klaar ligt. Lesley Smitliep er naar een prachtige derde plek (Nederlandse dames) in natte en stormachtige omstandigheden. Na een leuk duel waarin er constant van plaats werd gewisseld met Kim Dillen liep ze een tijd van 55.13.

AVT Lageveldlopen
Rond de oevers van het Lageveld werd tijdens de 2e AVT Lageveldloop op de 5km een
epische strijd gevoerd tussen Marieke ten Brinke en Jolanda van Dam (ACO van Elderen). De strijd werd in het voordeel van Marieke beslist (21.57) die op de meet 7 seconden voorsprong wist te behouden. 
Op de 10km kwam Danny Koppelman in actie. Hij wist de concurrentie achter zich te houden en in een tijd van 35.13 de eerste plaats wederom op zijn naam te schrijven.

Loopgroep De Lutte Snertloop

Bij winter hoort snert en bij snert hoort een snertloop. Casper Koelmamocht in de Lutte strijden voor een heerlijke bak snert en dat heeft hij met verve gedaan. Hij werd eerste bij de mannen 40 en derde overall in een tijd van 34.15.


19-11-2018

Step one Klimt naar grote hoogte

 

Heuvels heuvels en nog eens heuvels. Zeven in totaal. Maar ook de Limburgse bergen werden aangedaan. Het gaf een feestelijk tintje aan deze toch al vrolijke weekend.Daan schouten

NN Zevenheuvelenloop 
Verschillende Step One Runningteam toppers stonden in Nijmegen aan de start. Niet om het nieuwe wereldrecord van Joshua Cheptegei aan te vallen maar om hun eigen doel te halen Harald Huijssoon, (Gait Snel)Robert Gerritsen en Lesley Smit stonden aan de start. Robert mocht 52:25 klokken terwijl Lesley blessurevrij naar 54:09 liep (een seconde boven haar pr op een vlak parcours). Harald deed over zijn 15 kilometer 55:03 en stelde daarmee zijn persoonlijk record flink naar beneden bij.

Isaac Cross Duathlon Maastricht 2018
Daan Schouten ging dit weekend de strijd aan op de flanken van de Pietersberg in Maastricht.
In een gevecht met de Belgische Geert Lauryssen en Bas Peters behaalde hij een een tijd van 1:27:06 de tweede plaats in deze internationaal sterk bezette wedstrijd.

5 maal 5 loop (25 Jaar Step One)

Voor komend weekend staat de jubileumloop van Step One op het programma. Wil jij onze Step One atleten ontmoeten en ze het hemd van het lijf vragen? Kom dan zaterdag 24 november om half 4 en loop mee met ons running team!

5-11-2018

Step One 250 keer een beer

Dit weekend was ik blij dat er na 10.8 km een finishlijn mij vertelde dat mijn zelf gekozen lijden voorbij was. Dan voor te stellen dat er mensen zijn die 10548.75 km (250 x 42.195) hardlopen! En dan ook nog met een brede glimlach op het gezicht telkens de finish halen.

Berenloop Terschelling

Hardlopen is niet alleen snelheid het is ook afstand. Step One atlete Gerry Visser kon dit weekend op haar geliefde Terschelling tijdens de Berenloop een mijlpaal bereiken: haar 250ste marathon. En natuurlijk doe je dat op snelheid na 3.45.10 kwam ze als eerste vrouw in haar categorie over de streep (V55). Natuurlijk zijn wij als Step One ontzettend trots op haar en blijven we genieten van haar absolute top prestaties, die ze zelf neerzet en anderen laat neerzetten.

DRW Run Bike Run & DRW Kidsrun

Daan Schouten stond na een super ervaring op het EK in Ibiza en de nodige rust die daar bij hoort weer fris aan de start bij de DRW run bike run in Nijverdal. Dat die rust hem goed gedaan heeft is te zien. Hij wist met dik drie minuten voorsprong beslag te leggen op de eerste plaats.(1.20.03) https://www.facebook.com/DDaanSchouten/videos/1275919095897160/

Gerrit Voortman Lemelerbergloop

Na 15 jaar was dit de allerlaatste keer van een van de zwaarste crossen van Nederland. De laatste kans voor onze top atleet Danny Koppelman om de langste afstand (10,8) op zijn naam te schrijven. Na de afgelopen jaren net 2e te zijn geworden liep de snelle atleet uit Hoge Hexel naar een absolute top tijd van 36.31 goed voor een eerste plaats. Hij liet daarmee zien in welke top vorm hij zich bevindt.

Op de 5,3 was er de strijd om de 2e plaats tussen Robert Gerritsen(Gait Snel) en Pim Bakker die uiteindelijke winnaar Nick Marsman al snel moesten laten gaan. De 2e plaats ging naar Pim in 19.06 en Robert finishte in 19.20 goed voor een 2e en 3e plaats.

 


29-10-2018 

Step One presteert onder druk

Het beeld van dit weekend is wat mij betreft: fel oplichtende compressie kousen die onder de door de maan verlichte hemel op de finishlijn afstormen. Het was het weekend van de diepe hel holterbergloop.

Nachtelijke hel

Op zaterdagavond zes kilometer door het donker rennen en daarna finishen in het felle licht van de Sans-online 6km.
Pim Bakker en Sabine Wassink gingen deze uitdaging aan. In een prachtig decor van de eerste Diepe Hel Holterbergloop night run resulteerde dit in 2 maal een derde plek.

MiLa Stepone
Dat onze atleten snel zijn en pr’s lopen weten we! Maar de jeugd heeft de toekomst en daarom zijn we ook bijzonder trots op de prestatie’s van het Mila Step One team. Afgelopen zondag tijdens de Diepe hel holterbergloop lieten deze top talenten zien hoe goed ze zijn.
Isa en Twan wisten de 2e plaats te pakken in hun categorie en Runar en Laura wisten zelfs de Eerste plaats te bemachtigen.

Ibiza 

wat een voorrecht is het als je op Ibiza het EK cross duathlon mag lopen. Daan Schouten had het voorrecht om op europees topniveau zijn talent te laten zien. Over een afstand van 6,3 km lopen 18 km fietsen en 4,2 lopen had hij 1:26:05 nodig en is daarmee als 10e gefinisht in een sterk deelnemersveld. Een ervaring die absoluut perspectief geeft voor de toekomst.


13-10-2018

StepOne wint in verhitte Cross

Crossen wanneer kinderen in het water van het Het Lageveld zwemmen. Het klinkt gek en dat is het ook! 26 graden was het... Echt crossweer🤣! Een bloedheet weekend en dat in oktober! Onze atleten bereiden zich voor op het cross seizoen.

De Herfstloop Twente
Na veel blessureleed is Lesley Smit weer terug aan het komen. Waar ze op zaterdag nog deelnam aan de GOW Oldenzaal stond ze zondag samen met Wouter Doesburg aan de start van de Herfstloop Twente. Waar Wesley op de 15 km naar een eerste plaats snelde (58,03) deed wouter dat op de halve marathon(1,21,07).

AVT Lageveldlopen
Wanneer je uit Hoge Hexel komt dan is het Lageveld een thuiswedstrijd. Deze vijf engelse mijl domineerde Danny Koppelmanmet grote overmacht. Hij liep in een prachtige solo naar een tijd van (29,58) op de meet. Dit leverde hem wederom de eerste plaats op. Marieke ten Brinke mocht daarna tijdens de 5 kilometer haar klasse laten zien. Ze liep tijdens deze bloedhete cross naar een tijd van (22,26) en veroverde daarmee de 2e plaats.

 


8-10-2018

StepOne met afstand op het podium

Wanneer je in Oktober op een Indian summer word getrakteerd kan je maar een ding doen en dat is Robbie Belllang, hard en ver hardlopen. Waar we zelf aanwezig waren met het trail test event tijdens de Brekeld Runners Trail waren onze atleten actief door heel Europa. Van Barcelona tot het Taubertal, van het Amsterdamse bos tot in Nijverdal.

Taubertal
Wie ultra zegt zegt Jan-Albert Lantink. Na een snelle start en een nog snellere finish liep Jan Albert in een tijd van vijf uur precies naar de finish van de 71 kilometer. Dit was met ruim 39 minuten marge genoeg voor de eerste plaats in het prachtige Taubertal 100

Zes uur
Zes uur lang lopen en dan zover mogelijk 
Robbie Bell ging de uitdaging aan in het Amserdamse bos tijdens de Zes uurs wedstrijd van Sri Chinmoy Races. En met ruim 73 kilometer stond er een 2e plaats op hem te wachten. Een mooie beloning aan het eind van dit seizoen.

Ravijnloop 5.1
Soms is het verschil tussen 1 en 2 een knip in je vinger. Na een eindsprint op een zwaar parcours tijdens de eerste cross van het seizoen De 
TIB Finishing Ravijnloop was er voor Robert Gerritsen(Gait Snel) een 2e plaats. De winst ging naar ACO van Elderen clubgenoot Nick Marsman die op de streep een seconde sneller was.

 

30-9-2018

 

Step One Atleten winnen door heel Nederland

Na de regen van vorige week scheen dit weekend de zon en dat was een opmaat voor fantastische prestatie's. Ook dit weekend werden er verschillende podia bevolkt door StepOne atleten.

Posbank Cross-Duathlon

Daan Schouten was dit weekend op dreef en mocht tijdens de Posbank Cross-Duathlon zijn huidige vorm testen richting het EK op Ibiza. Het vliegtuig mag geboekt worden want hij kwam over de finish met een voorsprong van dik drie en een halve minuut. Om zijn weekend compleet te maken mocht hij zondag tijdens de 5,3 Almelo Alee rustig uitlopen naar een derde plaats(18:11).

Halve marathon van Katwijk(15 km)

Voor een zware wedstrijd schrikt Sabine Wassink niet terug. Katwijk was dit weekend het decor waar de StepOne atlete een prachtige eerste plek binnen sleepte. Op het 15 kilometer zware parcours liep ze naar een eindtijd van 1:07:32 toe.

Almelo Allee

Marieke ten Brinke stond aan de start aan de Allee in Almelo en bleef in een tijd van 20:49 de concurrentie op de 5,3 km voor. En mocht zodoende de hoogste trede van het podium beklimmen.

 


23-9-2018

Step One atleten domineren regenachtige CityRun Nijverdal

Een topprestatie op zowel de vijf als de tien kilometer tijdens de perfect georganiseerde CityRun Nijverdal. Waar Daan Schouten op de tien in een parcoursrecord van 34:15 de hoogste trede mocht beklimmen en Sabine Wassink 1e werd in een prachtig pr van 40:45 bij de vrouwen tot 35 (2e overall).

Was het amper 2 uur later dat Pim Bakker in een afgetekende tijd van 16:17 de 5 km op zijn naam schreef. Een mooie ereplaats was er voor Gert Tijhuis die in een thuiswedstrijd in een mooi gevecht met Harald Huijssoon (1e M35) naar de derde plaats liep. Al met al een lekker nat hardloop feestje met geel zwarte kleuren.

 


20-09-2018

Harlopen kan op de weg, in het bos maar ook op de baan. Wouter Doesburg en Daan Schouten liepen de baaninstuif van Laac. De eerste 5 km liep voor beide heren in een prima tijd van 16:40. Voor Daan was de tank toen leeg het was vooral een gevecht met zichzelf waardoor hij zichzelf niet kon belonen met een finish.

Voor Wouter brak er ook een gevecht aan, na 5km samen te hebben gelopen moest hij nu de resterende rondes in zijn eentje doen. Na een moeilijk midden stuk kon hij in de laaste drie kilometer floreren en finishen in een prima tijd van 33:23. 

  

16-09-2018

Marathon van Berlijn:

Terwijl de rest van het Step One runningteam aanwezig was bij de Step One Twickelloop stonden Casper Koelma en Joost Fortkamp aan de start van de nu al historische @berlinmarathon. Net iets langzamer dan de 02:01:39 die Kipchoge liep finishte Casper in een mooie tijd van 2:35:44. Joost Fortkamp knalde in een heerlijke marathon met een prachtige negatieve split naar een tijd van 2:53:23!

 


09-09-2018

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en buitenWK 100 KM Kroatië:

Jan-Albert Lantink had de eer om uit te komen voor Nederland op het WK 100 KM in Kroatië en hoe! Hij heeft het wereldrecord 60+ verpulvert en liep over de 100 KM een tijd van 7:29:35. Dat is een dikke verbetering van 25 minuten van het wereld record in die categorie.

 

 

 

 

 


 

Het beeld van dit weekend is wat mij betreft: fel oplichtende compressie kousen die onder de door de maan verlichte hemel op de finishlijn afstormen. Het was het weekend van de diepe hel holterbergloop.

Nachtelijke hel

Op zaterdagavond zes kilometer door het donker rennen en daarna finishen in het felle licht van de Sans-online 6km.
Pim Bakker en Sabine Wassink gingen deze uitdaging aan. In een prachtig decor van de eerste Diepe Hel Holterbergloop night run resulteerde dit in 2 maal een derde plek.

MiLa Stepone
Dat onze atleten snel zijn en pr’s lopen weten we! Maar de jeugd heeft de toekomst en daarom zijn we ook bijzonder trots op de prestatie’s van het Mila Step One team. Afgelopen zondag tijdens de Diepe hel holterbergloop lieten deze top talenten zien hoe goed ze zijn.
Isa en Twan wisten de 2e plaats te pakken in hun categorie en Runar en Laura wisten zelfs de Eerste plaats te bemachtigen.

Ibiza 
wat een voorrecht is het als je op Ibiza het EK cross duathlon mag lopen. Daan Schouten had het voorrecht om op europees topniveau zijn talent te laten zien. Over een afstand van 6,3 km lopen 18 km fietsen en 4,2 lopen had hij 1:26:05 nodig en is daarmee als 10e gefinisht in een sterk deelnemersveld. Een ervaring die absoluut perspectief geeft voor de toekomst.

© 2016 - 2018 Step One | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.