Navigatie

Stepone in het Vechtdal

Soms zijn het van die kleine dingen waar je blij van wordt tijdens het sporten. Afgelopen weekend scheen de zon heerlijk op mijn huid en als ik om mij heen keek zag ik de krokussen als brengers van het lentegevoel uit de grond poppen. De donkere januari dagen maken plaats voor het nieuwe leven...Tijd voor een nieuw seizoen!

Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie 
Afgelopen zaterdag vond in Ommen de laatste wedstrijd plaats in de Vechtdal Crosscompetitie plaats.
Op de 5 kilometer kwamen Marieke ten Brinke en Gait Snel (Robert Gerritsen) in actie. Marieke liep in 20.28 naar een 2e plaats en werd daarmee ook tweede in het klassement. De tijd van Robert 17.01 was ook goed voor een tweede plaats en daarmee verdiende hij de bronzen positie in het vijf kilometer klassement.
Danny Koppelman was op stoom dit weekend en werd in 32.17 de eerste man op de tien kilometer en scherpte met zijn prestatie het parcours record aan.

Rietplasrun
Gerold Nyhoff stond aan de start in Emmen tijdens de door E.A.C. de sperwers georganiseerde Rietplasrun. Hij startte op de 8 kilometer en wist daar een keurige derde plaats bij de mannen 40 te lopen. Dit deed hij in een tijd van 31.56Wanneer je goed om je heen kijkt zie je dat voorzichtig de eerste teken van de lente zich aan dienen. De dagen worden langzaam iets langer, de zon gaat net iets harder schijnen en wanneer we onze hardloopschoenen aantrekken om onze wekelijks hardlooprondje te lopen voelt het net wat vriendelijker aan. Dit weekend werd er een volledig cross programma afgewerkt en stond de NK 10 Km op het programma in Schoorl

Valentijnscross - 3e Lageveldloopsabine Wassink
Wanneer je vooraf moet zeggen wie de 10.9 kilometer op het Lageveld wint, kan je eigenlijk maar een naam noemen: Danny Koppelman!
Hij maakte het deze keer opnieuw waar. Op zijn thuis parcours snelde hij naar de winst in een tijd van 37,40.
Sabine Wassink maakte het hardloopfeest compleet en kwam even later als eerste vrouw over de finish in een tijd van 47,57.

Groeten Uit Schoorl Run
Aan de kust in het prachtige Schoorl vond dit weekend het NK 10 kilometer plaats. Lesley SmitRichard Loendersloot en Marije Dankelman stonden daar aan de start. Waar het vorige week in Apeldoorn automatische leek te gaan voor Lesley werd het in Schoorl een zwaar mentaal spelletje. Ze Liep in een tijd van 35,12 naar een goede 9e plaats.
Richard liep had een iets minder start maar liep in een solorace naar een prima tijd van 34,42. Bij Marije liep het deze keer minder en was daarom ook minder tevreden over haar prestatie ze liep naar een eindtijd van 40,35.


13-1-2019 StepOne in bos en zand

De eindeloze zandvlakte die wordt aangetast door de zilte beukende golven. Het lint met bezwete ploeterende atleten wordt vakkundig door de wind in groepen verdeeld. Het zand striemend op de huid maakt herinneringen in mijn hoofd…

NN Egmond Halve Marathon
Wanneer januari zich aandient worden de ¨hardloop ogen gericht op Egmond aan Zee waar zich elke jaar weer een ware klassieker aandient. Aan de start van deze loodzware wedstrijd over strand en duinen stonden meerdere Step One atleten. 
In de vrouwenwedstrijd stond Lesley Smit aan de start. De wedstrijd begon met een grote kopgroep over het strand waarin ze ontspannen mee kon lopen.Na de strandopgang werd de wedstrijd uit elkaar getrokken en liep ze in een solorace naar een 8e plek in het dames klassement (1.20.35)

Wanneer fietsen en lopen te combineren valt, is Daan Schouten daar natuurlijk bij. Na dat hij op zaterdag de strandrace AGU Egmond-Pier-Egmond te hebben gereden in een tijd van 1.14.20 op 38 km (gemiddelde van 30.68 km/h) startte deze veelzijdige atleet op zondag de halve marathon. Hij finishte in een tijd van 1.18.47 en mocht daarmee plaats 7 opeisen in het combi klassement.https://www.facebook.com/DDaanSchouten/videos/390302271798979/

Gerry Visser stelde haar hardloop kwaliteiten beschikbaar voor andere atleten en mocht pacen op een tijd van 1.55.00. Op de 10 km kwamen Han Vaalt en Daoud Hussein in actie.

Wooldereslopen
Naast de halve van Egmond is januari ook de start van de Wooldereslopen. Voor veel weg atleten de eerste serieuze test richting het nieuwe wegseizoen. Casper Koelma deed wat hij het beste kan en liep in een tijd van 35.36 naar de winst op 10 kilometer.
Wouter Doesburg liep 15 kilometer over een regenachtige Woolderes en dat deed hij in een tijd van 52.49 goed voor plaats 2.

Zandstuve Boslopen
Ergens in het bos tussen Vroomshoop en Den Ham ligt de Zandstuve. De perfecte plaats voor een crossloop over vijf en tien kilometer. Robert Gerritsen (Gait Snel) liep al snel op bronzen positie 17.45 en heeft die ook niet meer opgegeven. Bij de vrouwen mocht Marieke ten Brinke dit evenaren en werd 3e in een tijd van 21.23


7-1-2019

Dubbelslag StepOne

Een nieuw jaar betekend ook nieuwe kansen. Nieuwe wegen die zich aandienen, nieuwe doelen die gesteld worden. Kortom een hele hoop nieuwe kansen. De eerste kansen kwamen zich dit weekend al aandienen. Tijdens een nattig weekend werd er zowel outdoor als indoor gesport, Hardlopend en fietsend stonden de 
Step One Runningteam atleten weer aan de start.

Winterloop 2019 
Sinds een aantal jaar klinkt op de eerste zaterdag van het jaar het startschot van de winterloop in Enter. Marieke ten Brinke liep de 5 km met een bonus van 300 meter in een heerlijke tijd van 20.15. Hiermee liep ze direct de hooste trede van het podium op. Sabine Wassink deed ook nog een duit in het zakje en liep op haar 10,2 km een tijd van 42.11 en stond daarmee op als eerste op het podium. Kortom een dubbelslag in Enter.

Isokin-indoor track meeting Apeldoorn 
Robert Gerritsen(Gait Snel) mocht dit weekend binnen spelen in Apeldoorn. Het omnium in Apeldoorn was het decor van de 4e Isokin-Indoor Track Meeting (I.T.S). Hij stond aan de start van de 800 meter en daar wist hij een nieuw persoonlijk record neer te zetten in een tijd van 2:00,88.

Twentse Cross Competitie
In Enschede werd rondom het Ruthbeek weer gevochten om de winst in de Twentse Cross competitie Seb Wiggemans stond aan de start van de 5km en wist met een tijd van 18.19 de derde plek veilig te stellen. 
Wouter Doesburg mocht de dubbele afstand voor zijn rekening nemen en liep 10 km in 38.46 naar plek 2. Lesley Smit is op dit moment de te kloppen vrouw op de 10km en werd 1e in 41.37 dit ondanks een snoekduik in een diepe sloot tijdens de eerste ronde (zal deze duatleet dan toch triathlon ambities hebben?🤪)

 

 


17-12-2018 

Strand zand zee en Step One

Wanneer de sneeuw vlokjes beginnen te dwarrelen over het prachtige twentse coulissen landschap en af en toe zo'n verrekte leavende kerststal voorbij komt draven… Staat er aan zee een stevige wind. Een wind die stevig aan beukt tegen de duinen op het prachtige Ameland.
Ideale omstandigheden voor een epische halve marathon. Zo namen een deel van onze sterke vrouwen (Gerry, Marieke, Lesley, Marije) en Wouter deel aan de Ameland Adventurerun.

Marieke ten Brinke liep voor de 10e keer de halve marathon en was met een tijd van 1.30.42 dik een minuut sneller dan vorig jaar en werd daarbij 1e V35.

Gerry Visser liep over dit vrijwel onverharde parcours naar de derde plaats in haar categorie (v55) in een eindtijd van 1.47.00.

Marije Dankelman maakte haar debuut op de halve (1.29.26) en heeft dit vol plezier gedaan. Tot 18 km heb ik genoten en daarna was het afzien aldus de fitte triatlete die met deze tijd de top tien binnen liep.

Lesley Smit heeft de verwachtingen waar gemaakt. In een erg pittige wedstrijd waarbij ze struikelde over een zandberg en vervolgens tot haar onderbeen weg zakte wist deze bloedsnelle dame de 3e plaats te bemachtigen in een tijd van 1.20.59.

De enige man tussen het dames geweld was Wouter Doesburg hij koos ervoor om de 10 km te lopen waar hij de eerste 5 kilometer ontzettend aan het afzien was. Daarna kwam hij in het ritme en wist met een eintijd van 36.27 een mooie 7e plaats te bezetten

 


10-12-2018

De Cross is los

Sint eruit kerst er in. Het was voor velen het weekend van de kerstboom. Striemende regen tegen de ruiten en loopjes tussen de buien door. Het EK cross in Nederland gaf natuurlijk spektakel en er werd ook aan veldcross gedaan. Natuurlijk waren onze atleten ook weer aan de start te vinden.

Bruggenloop 
¨Rotterdam en bruggen¨ dat was afgelopen zondag het decor waar werd gestreden om de winst tijdens de DSW Bruggenloop Rotterdam. Robert Gerritsen (Gait Snel) stond daar aan de start met het ¨nationale politie team¨(NPSB). Na een zware loop in weer en wind, mocht hij na 15 km met het NPSB team de hoogste trede bestijgen en samen met zijn collega´s de eerste prijs in ontvangst nemen.

Nijverdalseberg cross
Sabine Wassink was dit weekend voor ons actief in het Het Crosscircuit van het Oosten. De Nijverdalseberg Cross stond op het programma en als je hier wil presteren moet je van goede huize komen. Op dit loodzware parcours wist Sabine drie minuten van haar tijd van vorig jaar af te lopen. Ze liep daarmee naar een 2e plaats in een tijd van 47:36.

Gow Cyclocross Oost Nijverdal
Naast hardlopen zijn onze atleten ook actief in de zwem en fiets wereld. Afgelopen weekend waren Hilco Huisjes (12e) en Daan Schouten (9e) actief tijdens de GOW Nijverdal (cyclocross/veldrijden). Voor Hilco een nieuwe manier van sporten (geplaagd door blessures). Hij laat zien dat een blessure niet het eind is maar dat wanneer je andere wegen in slaat ook daarin de top

kunt bereiken.Een 6e plaats in het algemeen klassement is daar een bewijs van.

 


03-12-2018

Step One zet zijn schoen

Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje. Begin december is natuurlijk de tijd van een kerel met een grote baard. Maar er moest ook gewoon gelopen worden. Onze atleten liepen het vuur uit hun sloffen dit weekend, zodat ze wel nieuwe schoenen van de Sint kunnen gebruiken.

Montferland Run
Diep in de Achterhoek verscholen ligt het prachtige Montferland waar begin december een prachtige 15km wedstrijd klaar ligt. Lesley Smitliep er naar een prachtige derde plek (Nederlandse dames) in natte en stormachtige omstandigheden. Na een leuk duel waarin er constant van plaats werd gewisseld met Kim Dillen liep ze een tijd van 55.13.

AVT Lageveldlopen
Rond de oevers van het Lageveld werd tijdens de 2e AVT Lageveldloop op de 5km een
epische strijd gevoerd tussen Marieke ten Brinke en Jolanda van Dam (ACO van Elderen). De strijd werd in het voordeel van Marieke beslist (21.57) die op de meet 7 seconden voorsprong wist te behouden. 
Op de 10km kwam Danny Koppelman in actie. Hij wist de concurrentie achter zich te houden en in een tijd van 35.13 de eerste plaats wederom op zijn naam te schrijven.

Loopgroep De Lutte Snertloop

Bij winter hoort snert en bij snert hoort een snertloop. Casper Koelmamocht in de Lutte strijden voor een heerlijke bak snert en dat heeft hij met verve gedaan. Hij werd eerste bij de mannen 40 en derde overall in een tijd van 34.15.


19-11-2018

Step one Klimt naar grote hoogte

 

Heuvels heuvels en nog eens heuvels. Zeven in totaal. Maar ook de Limburgse bergen werden aangedaan. Het gaf een feestelijk tintje aan deze toch al vrolijke weekend.Daan schouten

NN Zevenheuvelenloop 
Verschillende Step One Runningteam toppers stonden in Nijmegen aan de start. Niet om het nieuwe wereldrecord van Joshua Cheptegei aan te vallen maar om hun eigen doel te halen Harald Huijssoon, (Gait Snel)Robert Gerritsen en Lesley Smit stonden aan de start. Robert mocht 52:25 klokken terwijl Lesley blessurevrij naar 54:09 liep (een seconde boven haar pr op een vlak parcours). Harald deed over zijn 15 kilometer 55:03 en stelde daarmee zijn persoonlijk record flink naar beneden bij.

Isaac Cross Duathlon Maastricht 2018
Daan Schouten ging dit weekend de strijd aan op de flanken van de Pietersberg in Maastricht.
In een gevecht met de Belgische Geert Lauryssen en Bas Peters behaalde hij een een tijd van 1:27:06 de tweede plaats in deze internationaal sterk bezette wedstrijd.

5 maal 5 loop (25 Jaar Step One)

Voor komend weekend staat de jubileumloop van Step One op het programma. Wil jij onze Step One atleten ontmoeten en ze het hemd van het lijf vragen? Kom dan zaterdag 24 november om half 4 en loop mee met ons running team!

5-11-2018

Step One 250 keer een beer

Dit weekend was ik blij dat er na 10.8 km een finishlijn mij vertelde dat mijn zelf gekozen lijden voorbij was. Dan voor te stellen dat er mensen zijn die 10548.75 km (250 x 42.195) hardlopen! En dan ook nog met een brede glimlach op het gezicht telkens de finish halen.

Berenloop Terschelling

Hardlopen is niet alleen snelheid het is ook afstand. Step One atlete Gerry Visser kon dit weekend op haar geliefde Terschelling tijdens de Berenloop een mijlpaal bereiken: haar 250ste marathon. En natuurlijk doe je dat op snelheid na 3.45.10 kwam ze als eerste vrouw in haar categorie over de streep (V55). Natuurlijk zijn wij als Step One ontzettend trots op haar en blijven we genieten van haar absolute top prestaties, die ze zelf neerzet en anderen laat neerzetten.

DRW Run Bike Run & DRW Kidsrun

Daan Schouten stond na een super ervaring op het EK in Ibiza en de nodige rust die daar bij hoort weer fris aan de start bij de DRW run bike run in Nijverdal. Dat die rust hem goed gedaan heeft is te zien. Hij wist met dik drie minuten voorsprong beslag te leggen op de eerste plaats.(1.20.03) https://www.facebook.com/DDaanSchouten/videos/1275919095897160/

Gerrit Voortman Lemelerbergloop

Na 15 jaar was dit de allerlaatste keer van een van de zwaarste crossen van Nederland. De laatste kans voor onze top atleet Danny Koppelman om de langste afstand (10,8) op zijn naam te schrijven. Na de afgelopen jaren net 2e te zijn geworden liep de snelle atleet uit Hoge Hexel naar een absolute top tijd van 36.31 goed voor een eerste plaats. Hij liet daarmee zien in welke top vorm hij zich bevindt.

Op de 5,3 was er de strijd om de 2e plaats tussen Robert Gerritsen(Gait Snel) en Pim Bakker die uiteindelijke winnaar Nick Marsman al snel moesten laten gaan. De 2e plaats ging naar Pim in 19.06 en Robert finishte in 19.20 goed voor een 2e en 3e plaats.

 


29-10-2018 

Step One presteert onder druk

Het beeld van dit weekend is wat mij betreft: fel oplichtende compressie kousen die onder de door de maan verlichte hemel op de finishlijn afstormen. Het was het weekend van de diepe hel holterbergloop.

Nachtelijke hel

Op zaterdagavond zes kilometer door het donker rennen en daarna finishen in het felle licht van de Sans-online 6km.
Pim Bakker en Sabine Wassink gingen deze uitdaging aan. In een prachtig decor van de eerste Diepe Hel Holterbergloop night run resulteerde dit in 2 maal een derde plek.

MiLa Stepone
Dat onze atleten snel zijn en pr’s lopen weten we! Maar de jeugd heeft de toekomst en daarom zijn we ook bijzonder trots op de prestatie’s van het Mila Step One team. Afgelopen zondag tijdens de Diepe hel holterbergloop lieten deze top talenten zien hoe goed ze zijn.
Isa en Twan wisten de 2e plaats te pakken in hun categorie en Runar en Laura wisten zelfs de Eerste plaats te bemachtigen.

Ibiza 

wat een voorrecht is het als je op Ibiza het EK cross duathlon mag lopen. Daan Schouten had het voorrecht om op europees topniveau zijn talent te laten zien. Over een afstand van 6,3 km lopen 18 km fietsen en 4,2 lopen had hij 1:26:05 nodig en is daarmee als 10e gefinisht in een sterk deelnemersveld. Een ervaring die absoluut perspectief geeft voor de toekomst.


13-10-2018

StepOne wint in verhitte Cross

Crossen wanneer kinderen in het water van het Het Lageveld zwemmen. Het klinkt gek en dat is het ook! 26 graden was het... Echt crossweer🤣! Een bloedheet weekend en dat in oktober! Onze atleten bereiden zich voor op het cross seizoen.

De Herfstloop Twente
Na veel blessureleed is Lesley Smit weer terug aan het komen. Waar ze op zaterdag nog deelnam aan de GOW Oldenzaal stond ze zondag samen met Wouter Doesburg aan de start van de Herfstloop Twente. Waar Wesley op de 15 km naar een eerste plaats snelde (58,03) deed wouter dat op de halve marathon(1,21,07).

AVT Lageveldlopen
Wanneer je uit Hoge Hexel komt dan is het Lageveld een thuiswedstrijd. Deze vijf engelse mijl domineerde Danny Koppelmanmet grote overmacht. Hij liep in een prachtige solo naar een tijd van (29,58) op de meet. Dit leverde hem wederom de eerste plaats op. Marieke ten Brinke mocht daarna tijdens de 5 kilometer haar klasse laten zien. Ze liep tijdens deze bloedhete cross naar een tijd van (22,26) en veroverde daarmee de 2e plaats.

 


8-10-2018

StepOne met afstand op het podium

Wanneer je in Oktober op een Indian summer word getrakteerd kan je maar een ding doen en dat is Robbie Belllang, hard en ver hardlopen. Waar we zelf aanwezig waren met het trail test event tijdens de Brekeld Runners Trail waren onze atleten actief door heel Europa. Van Barcelona tot het Taubertal, van het Amsterdamse bos tot in Nijverdal.

Taubertal
Wie ultra zegt zegt Jan-Albert Lantink. Na een snelle start en een nog snellere finish liep Jan Albert in een tijd van vijf uur precies naar de finish van de 71 kilometer. Dit was met ruim 39 minuten marge genoeg voor de eerste plaats in het prachtige Taubertal 100

Zes uur
Zes uur lang lopen en dan zover mogelijk 
Robbie Bell ging de uitdaging aan in het Amserdamse bos tijdens de Zes uurs wedstrijd van Sri Chinmoy Races. En met ruim 73 kilometer stond er een 2e plaats op hem te wachten. Een mooie beloning aan het eind van dit seizoen.

Ravijnloop 5.1
Soms is het verschil tussen 1 en 2 een knip in je vinger. Na een eindsprint op een zwaar parcours tijdens de eerste cross van het seizoen De 
TIB Finishing Ravijnloop was er voor Robert Gerritsen(Gait Snel) een 2e plaats. De winst ging naar ACO van Elderen clubgenoot Nick Marsman die op de streep een seconde sneller was.

 

30-9-2018

 

Step One Atleten winnen door heel Nederland

Na de regen van vorige week scheen dit weekend de zon en dat was een opmaat voor fantastische prestatie's. Ook dit weekend werden er verschillende podia bevolkt door StepOne atleten.

Posbank Cross-Duathlon

Daan Schouten was dit weekend op dreef en mocht tijdens de Posbank Cross-Duathlon zijn huidige vorm testen richting het EK op Ibiza. Het vliegtuig mag geboekt worden want hij kwam over de finish met een voorsprong van dik drie en een halve minuut. Om zijn weekend compleet te maken mocht hij zondag tijdens de 5,3 Almelo Alee rustig uitlopen naar een derde plaats(18:11).

Halve marathon van Katwijk(15 km)

Voor een zware wedstrijd schrikt Sabine Wassink niet terug. Katwijk was dit weekend het decor waar de StepOne atlete een prachtige eerste plek binnen sleepte. Op het 15 kilometer zware parcours liep ze naar een eindtijd van 1:07:32 toe.

Almelo Allee

Marieke ten Brinke stond aan de start aan de Allee in Almelo en bleef in een tijd van 20:49 de concurrentie op de 5,3 km voor. En mocht zodoende de hoogste trede van het podium beklimmen.

 


23-9-2018

Step One atleten domineren regenachtige CityRun Nijverdal

Een topprestatie op zowel de vijf als de tien kilometer tijdens de perfect georganiseerde CityRun Nijverdal. Waar Daan Schouten op de tien in een parcoursrecord van 34:15 de hoogste trede mocht beklimmen en Sabine Wassink 1e werd in een prachtig pr van 40:45 bij de vrouwen tot 35 (2e overall).

Was het amper 2 uur later dat Pim Bakker in een afgetekende tijd van 16:17 de 5 km op zijn naam schreef. Een mooie ereplaats was er voor Gert Tijhuis die in een thuiswedstrijd in een mooi gevecht met Harald Huijssoon (1e M35) naar de derde plaats liep. Al met al een lekker nat hardloop feestje met geel zwarte kleuren.

 


20-09-2018

Harlopen kan op de weg, in het bos maar ook op de baan. Wouter Doesburg en Daan Schouten liepen de baaninstuif van Laac. De eerste 5 km liep voor beide heren in een prima tijd van 16:40. Voor Daan was de tank toen leeg het was vooral een gevecht met zichzelf waardoor hij zichzelf niet kon belonen met een finish.

Voor Wouter brak er ook een gevecht aan, na 5km samen te hebben gelopen moest hij nu de resterende rondes in zijn eentje doen. Na een moeilijk midden stuk kon hij in de laaste drie kilometer floreren en finishen in een prima tijd van 33:23. 

  

16-09-2018

Marathon van Berlijn:

Terwijl de rest van het Step One runningteam aanwezig was bij de Step One Twickelloop stonden Casper Koelma en Joost Fortkamp aan de start van de nu al historische @berlinmarathon. Net iets langzamer dan de 02:01:39 die Kipchoge liep finishte Casper in een mooie tijd van 2:35:44. Joost Fortkamp knalde in een heerlijke marathon met een prachtige negatieve split naar een tijd van 2:53:23!

 


09-09-2018

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en buitenWK 100 KM Kroatië:

Jan-Albert Lantink had de eer om uit te komen voor Nederland op het WK 100 KM in Kroatië en hoe! Hij heeft het wereldrecord 60+ verpulvert en liep over de 100 KM een tijd van 7:29:35. Dat is een dikke verbetering van 25 minuten van het wereld record in die categorie.

 

 

 

 

 


 

Het beeld van dit weekend is wat mij betreft: fel oplichtende compressie kousen die onder de door de maan verlichte hemel op de finishlijn afstormen. Het was het weekend van de diepe hel holterbergloop.

Nachtelijke hel

Op zaterdagavond zes kilometer door het donker rennen en daarna finishen in het felle licht van de Sans-online 6km.
Pim Bakker en Sabine Wassink gingen deze uitdaging aan. In een prachtig decor van de eerste Diepe Hel Holterbergloop night run resulteerde dit in 2 maal een derde plek.

MiLa Stepone
Dat onze atleten snel zijn en pr’s lopen weten we! Maar de jeugd heeft de toekomst en daarom zijn we ook bijzonder trots op de prestatie’s van het Mila Step One team. Afgelopen zondag tijdens de Diepe hel holterbergloop lieten deze top talenten zien hoe goed ze zijn.
Isa en Twan wisten de 2e plaats te pakken in hun categorie en Runar en Laura wisten zelfs de Eerste plaats te bemachtigen.

Ibiza 
wat een voorrecht is het als je op Ibiza het EK cross duathlon mag lopen. Daan Schouten had het voorrecht om op europees topniveau zijn talent te laten zien. Over een afstand van 6,3 km lopen 18 km fietsen en 4,2 lopen had hij 1:26:05 nodig en is daarmee als 10e gefinisht in een sterk deelnemersveld. Een ervaring die absoluut perspectief geeft voor de toekomst.

© 2016 - 2019 Step One | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.