FUN RUN

Fun Run, loop mee, test en win** een paar sportschoenen!!

Iedere laatste zaterdag van de maand (uitgezonderd de maand juli) organiseren we een Fun Run. Tijdens de loopjes kan men vrijblijvend hardloopschoenen testen die op dat moment worden aangeboden door één van onze samenwerkende leveranciers.

Wil je weten welke schoenen we dan aanbieden? Houd daarvoor onze nieuwsbrief, Facebook en of Instagram in de gaten.

Men kan kiezen uit drie verschillende afstanden (5 – 7 en/of 9km)  en twee verschillende snelheden. De ene groep loopt gemiddeld 6 min per km en de andere groep loopt gem 6 min 30 per km.(alleen geldig op de 5 en 9km).

Programma van de FUN RUN:

• Vanaf 08:00 uur verzamelen op de parkeerplaats van Step One
• Om 08:30 uur start 5 km ronde
• Om 09:15 uur start 9 km ronde
• Om 10:15 uur start 7 km ronde

Tussen de looprondes door is er tijd om van (test)schoenen te wisselen, energie aan te vullen, vocht aan te vullen of af te voeren (toilet gebruik).

 

Om te zorgen voor voldoende begeleiding en iedereen zo goed als mogelijk te kunnen voorzien van de door hem of haar gewenste testschoenen is vooraf aanmelden wenselijk.

** om in aanmerking te komen voor het winnen van een paar sportschoenen dient men tijdens onze Fun Run daadwerkelijk schoenen te hebben getest.

Is men bereid om een review te schrijven over de deelname aan de Fun Run. En willen wij graag na twee maanden weten hoe de door jou gewonnen sportschoenen zijn bevallen.

FUN RUN Borne - Gratis hardloopschoenen testen
Meerdere afstanden kiezen mogelijk
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close