FUN RUN

FUN RUN bij Step One in Borne

Iedere laatste zaterdag van de maand vindt er een FUN RUN plaats bij Step One in Borne. Tijdens de FUN RUN lopen we in groepsverband een 5, 7 of 9 kilometer op een tempo van 10 km/uur. Iedere FUN RUN hebben we een type schoen die je (gratis) en geheel vrijblijvend kunt testen! Wil je weten welke schoenen dat zijn? Houd dan onze Facebook en Instagram in de gaten voor updates!

Programma van de FUN RUN op de laatste zaterdag van de maand:

• Vanaf 08:00 uur verzamelen op de parkeerplaats
• Om 08:30 uur beginnen we met een ronde van 5 km
• Om 09:10 uur start de tweede ronde van 9 km
• We sluiten om 10:10 uur af met een ronde van 7 km

Je kunt meelopen in 3 verschillende afstanden die je kunt combineren als je dat wil. De gemiddelde snelheid ligt rond de 10 km p/u. Tijdens deze runs is er de mogelijkheid om hardloop schoenen geheel vrijblijvend te testen. Natuurlijk zorgen wij voor een lekkere gezonde verfrissing!

Inschrijven voor de FUNRUN

In verband met het testen van schoenen is het noodzakelijk dat je je inschrijft voor de FUN RUN. Daarmee verzeker je een eigen paar testschoenen voor de desbetreffende FUN RUN! 🙂

Corona Maatregelen

Normaliter beginnen we in de winkel met een gezellig praatje en gaan we vervolgens de loop beginnen, echter met Corona moet dit verplicht buiten. Anderhalve meter en andere noodzakelijk corona maatregelen worden gewoon genomen, dus daar hoef je geen zorgen om te maken!

FUN RUN Borne - Gratis hardloopschoenen testen
[contact-form-7 id=”4063″ title=”FUNRUN inschrijven”]
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close