fbpx

Testloop

Step One - FunRun

11 December 2022


Deze FunRun is om kennis te maken met de ON schoenen, navigeren met Garmin horloges en de smaak (geen smaak) te proeven van Maurten sportvoeding.
We hebben twee routes, 8,5 en 12,6 km uitgezet die gelopen worden met voorlopers/begeleiders.
Er zijn meerdere groepen die verschillende snelheden lopen. Men kan kiezen uit 5:00 of 5:30 of 6:00 of 6:30 min per km.
Het is zeker geen wedstrijd! Samen uit en samen thuis. We verzamelen en vertrekken vanaf de parkeerplaats van de BVV Borne aan het Wooldrik 5 in Borne.

Start tussen 9.30 en 10.00 uur afhankelijk van gekozen afstand en tempo.

We lopen in het prachtige Twickel.

ON schoenen. De nieuwe ON Go, ON Runner, ON Flyer, ON Monster en de ON Ultra kunnen getest worden. Je kan deze al vrijdag de 9e december afhalen in de winkel.
We zullen de schoenen na de testloop weer innemen. Vergeet dus niet een paar extra schoenen mee te nemen op 11 december voor na de testloop.

Maurten sportdrank en gel. Vooraf en nadien schenken we Maurten Drink Mix 160. Een unieke sportdrank waaraan geen smaakstoffen zijn toegevoegd en uitermate vriendelijk op de maag ligt.
Maag en darmklachten zijn hiermee zo goed als uitgesloten. Tijdens de loop kan men de even unieke Maurten Gel 100 testen.

Garmin. We hebben de Garmin Forerunner 245 en 745 voor geladen met de routes om te testen.

Ivm de maximale groepsgrootte is vooraf aanmelden noodzakelijk. Aanmelden kan tot 10 december. Maar let op, vol is vol en op is op. Dus reserveer snel een plekje.
Als je On schoenen wilt testen, geef dan aan welk model en welke maat we mogen reserveren.
Ook om een Garmin horloge te testen vooraf aangeven.

 

funrun 11 december banner bij tekstpag