fbpx

Vakantie: checklist

Vakantie: checklist

Het is weer vakantietijd!

Wij hebben een handige checklist gemaakt voor je met spullen die kunnen zijn op vakantie!

Allereerst: zijn jouw schoenen aan vervanging toe of kunnen ze nog een aantal kilometers mee? Ga goed voorbereid op vakantie, voorkom blessures en laat je schoenen bij ons checken.

Wat is verder handig om mee te nemen, als je naar een zonnige bestemming gaat?

GOODR zonnebril, ideaal voor op het strand, in de bergen, tijdens het sporten, of op de camping tijdens het lezen van je favoriete boek.

BUFF zonneklep of petten: fijn om mee te sporten maar ook tijdens een wandeling in een warme stad of om mee te zwemmen in de zee zodat je hoofd lekker koel blijft.

pexels riccardo 307008

FLIPBELT, ook op verschillende manieren in te zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld tijdens een wandeling in een stad, zodat je je telefoon, geld en waardevolle papieren op je buik onder je kleding kunt dragen zodat stelen minder makkelijk wordt? Maar natuurlijk ook tijdens het hardlopen zodat je een flesje water of een gelletje mee kunt nemen en uiteraard je telefoon.

GELLETJES/SPORTVOEDING: heb je je voorraad op peil? Wel handig om tijdens je vakantie te favoriete sportvoeding bij je te hebben zodat je niet onverwachts last krijgt van krampen van een product wat je nooit eerder hebt gebruikt…

In sommige vakantielanden is een BADMUTS verplicht in het zwembad.

pexels kindel media 8688583

NATHAN TRAILRUGZAKKEN: tijdens een lange wandeling in de bergen of door het bos is het fijn om drinken mee te nemen. In de rugzak kun je uiteraard ook nog kleding en eten kwijt.

Na een sportieve dag weer terug op de camping of in het hotel is het heerlijk om je voeten even lekker rust te geven. OOFOS slippers helpen bij het sneller herstellen. Deze kun je ook heerlijk aandoen naar het zwembad, de zee of naar het terras.

TOW FLOAT / DRIJVER: Deze drijver is heel handig als je aan het zwemmen bent in de zee zodat je zichtbaar bent voor je omgeving. En wat helemaal handig is, de drijver is waterdicht en je kunt je waardevolle spullen erin kwijt zoals je telefoon!

KWAKZALVER:

Koele gel: te gebruiken na je training om je vermoeide lijf mee in te smeren, of bij irritatie van je huid door bijv. eikenprocessierups of als je verkouden bent smeer je dit op je borst en je luchtwegen gaan spontaan weer open!

Smeermiddel: Deze heerlijke creme zorgt ervoor dat jij tijdens het sporten en wandelen geen schuurplekken krijgt.

Poeslief/Bal-sem: Ben je lekker op vakantie in Italië of Frankrijk of lekker in Nederland, je wilt tijdens je gravelrit door het bos of je racekilometers over de weg geen last hebben van een geïrriteerd zitvlak… Bal-sem (voor de heren) of Poeslief (voor de dames) is het Kwakzalver-product dat jou weer onbezorgd op de fiets laat zitten. Makkelijk uitwasbaar.

En dan zit de vakantie er weer op! Een lange rit in de auto voor de boeg… GRIZZ Energy Gum® is een functionele, hoogwaardige en langwerkende energy gum. Scherp en vol energie wanneer jij dit nodig hebt. Dus tijdens die lange autorit, maar ook geschikt voor een zware werkdag, training of na een lange nacht… Op GRIZZ kun je vertrouwen! GRIZZ zorgt voor o.a. meer energie, betere concentratie, meer uithoudingsvermogen, sneller spierherstel, meer kracht, betere focus en natuurlijk een heerlijke, frisse adem.

pexels dominika roseclay 1252500