Schoenencontrole

Waarom een schoenencontrole?

Helaas kan het weleens voor komen dat er productiefouten in de schoenen worden aangetroffen die in eerste instantie niet te zien zijn. Doordat de schoen dan niet naar behoren functioneert, neemt de kans op blessures toe. Ook kan het voorkomen dat je om de één of andere reden toch beter af bent met een andere schoen dan in eerste instantie was aangemeten.

Het advies kan in theorie goed zijn, maar soms kan de praktijk wel eens anders uitwijzen. Er wordt immers getest in een “gecontroleerde” omgeving. De buitenwereld heeft natuurlijk veel meer factoren. Vandaar dat we adviseren de schoenen te testen op droge ondergrond op de atletiekbaan, op de weg of op een loopband.

Wanneer je bij ons schoenen hebt gekocht kun je binnen twee maanden na aanschaf de schoenen kostenloos laten controleren.

bel voor een afspraak met 074 266 10 62​

Wat gaan we doen

Stap 01.
Schoenen niet goed

Wat gebeurt er als de schoen niet goed is? Wanneer je binnen twee maanden terugkomt en wij constateren een fout, dan ruilen wij zonder problemen de schoenen om voor een nieuw paar. Kom je na drie maanden met klachten bij ons terug en heb je de eerste drie maanden na aanschaf geen controle laten uitvoeren, dan helpen wij je graag verder d.m.v. een podologische klachtenanalyse.

Stap 02.
Kosten

Wat kost een controle? Deze controle voeren wij uit als service en is dus gratis! Mocht een aanpassing in de schoen eventueel beter voor je zijn, dan berekenen wij alleen de kosten van het materiaal.

Stap 03.
Controle afspraak maken

Heb je een klacht en/of een blessure en denk je dat het mogelijk door je schoenen komt, dan verzoeken wij je vriendelijk om een afspraak te maken. Op die manier kunnen we voldoende tijd voor je reserveren en je schoenen controleren.

Wat kost een loopanalyse bij StepOne?

De kosten van de analyse bedragen €45,-. Wanneer je nieuwe schoenen koopt geven wij een korting van €30,-.
Dit zijn éénmalige kosten

Wanneer je de volgende keer terug komt, dan plannen wij opnieuw een afspraak in. Hiervoor worden geen kosten meer in rekening gebracht als blijk van waardering.

Heb je vragen? wij helepen je graag!

Maak dan een afspraak met een van onze hardloopadviseurs.
Dat kan digitaal maar je kunt ons natuurlijk ook bellen als je
nog specifieke vragen hebt!

Bel 074 266 10 62