Brekeld Runners Trail

5 oktober 2024 – Brekeld Runners Trail

Op zaterdag 5 oktober 2024 is het weer zover: de derde editie van de Brekeld Runners Trail!

Met drie verschillende afstanden (15-20-30 km) en een meer dan gevarieerd parcours in de bossen van Rijssen. Onderweg hebben we veel moois voor je in petto: klimmetjes, vlakke paden en veel historie. Heide, weilanden, bos, zand en glooiende landschappen. En natuurlijk zorgen we voor uitstekende verzorging onderweg en na afloop.
Je mag rekenen op onze vele vrijwilligers voor een helpende hand of bemoedigende woorden. Er zijn verkeersregelaars bij het oversteken van grote verharde wegen. En alle routes hebben een verzorgingspost die voorzien is van al het lekkers wat je bij een trail mag verwachten.

 

1 oktober 2022 Brekeld Runners Trail 15, 20, 30 en dit jaar voor het eerst een ultra 50 km!!

Op 1 oktober 2022 is het weer zover: de derde editie van de Brekeld Runners Trail! Met vier verschillende afstanden en een meer dan gevarieerd parcours in de bossen van Rijssen. Onderweg hebben we veel moois voor je in petto: klimmetjes, vlakke paden en veel historie. Heide, weilanden, bos, zand en glooiende landschappen. En natuurlijk zorgen we voor uitstekende verzorging onderweg en na afloop. Je mag rekenen op onze vele vrijwilligers voor een helpende hand of bemoedigende woorden. Er zijn verkeersregelaars bij het oversteken van grote verharde wegen. En alle routes hebben een verzorgingspost die voorzien is van al het lekkers wat je bij een trail mag verwachten.

De routes zijn 98% onverhard en bevatten – op een enkel gedeeld pad na – geen mountainbikeroutes meer. De juiste weg is overal aangegeven met linten en richtingbordjes. Genieten van de eerste tot en met de laatste kilometer! Voor beginners en ervaren lopers. Loat goan! Voor de bewegwijzering heeft AV Rijssen de hulp ingeschakeld van De Sterkerij uit Rijssen. Het bedrijf dat personen met een beperking de mogelijkheid biedt om hun arbeidsmogelijkheden optimaal te benutten, is de uitdaging met veel enthousiasme aangegaan. De cliënten hebben 1500 knijpers met lintjes in elkaar gezet. Als goede maatschappelijke partners van elkaar is ervoor gekozen dit met gesloten beurs te doen. De Sterkerij-kleurige oranje lintjes hangen langs het parcours en zorgen ervoor dat de kans op verdwalen niet groot meer is.

Schrijf je snel in: https://www.brekeldrunnerstrail.nl

Inschrijven kan vanaf medio juni 2024