Garmin Venu 3-serie smartwatch

Nieuw

De Venu 3-serie is een gloednieuwe Garmin smartwatch met uitgebreide fitnessinzichten, een prachtig AMOLED-touchscreen en een lange batterijduur. Deze nieuwe serie smartwatches zijn speciaal gebouwd om een completer beeld te krijgen van je gezondheid. Of je je nu focust op rust en ontspanning, een goede training, of het najagen van een PR tijdens een komende wedstrijd. Met de nieuwe functionaliteiten van de Venu 3-serie krijg je nu nog meer inzicht in gepersonaliseerde, gegevens waardoor je je lichaam beter kunt begrijpen.

Ook blijf je met de nieuwe Venu 3-serie nog beter verbonden door de ingebouwde luidspreker en microfoon. Zo is het mogelijk om direct vanaf je pols te bellen en gebeld te worden, sms-berichten te beantwoorden (indien gekoppeld aan een compatibele Apple®- of Android™-smartphone).

Slaapcoach op een Venu 3

Ontvang een slaapscore en gepersonaliseerde slaapcoaching voor hoeveel slaap je nodig hebt – en ontvang tips over hoe je deze kunt verbeteren, plus belangrijke statistieken zoals HRV-status om je gezondheid beter te begrijpen (de gepresenteerde gegevens zijn bedoeld als een nauwkeurige schatting van de bijgehouden statistieken).

De Venu 3 bevat ook de dutjes detectie functionaliteit en vertelt je welke voordelen het dutje had, wat het ideale tijdstip is om een dutje te doen en geeft informatie over de duur van de dutjes.

Morning Report

Ontvang een overzicht van je slaap, herstel, dagkalender, HRV-status en meer zodra je wakker wordt. Je kunt je rapport zelfs naar eigen wens instellen en aanpassen.

Verbeterde Body Battery

De Body Battery heeft een update gekregen. Controleer je energieniveau gedurende de dag om de beste tijden voor sportieve activiteiten en rust te vinden. En krijg nog meer details en persoonlijke inzichten over hoe slaap, dutjes, dagelijkse activiteiten en hoge stress specifiek het energieniveau beïnvloeden.

Wheelchair mode op de Venu 3-serie

Nieuw bij deze editie is dat hij nu ook functies bevat voor rolstoelgebruikers. De rolstoelmodus registreert de bewegingen (in plaats van de stappen) en omvat push- en handbike-activiteiten met voorgeladen trainingen, geanimeerde trainingen voor kracht, cardio, HIIT, Pilates en yoga, uitdagingen specifiek voor rolstoelgebruikers en meer.