Han Vaalt

Eigenaar(dig) – Een zoveelste knieoperatie maakte het onmogelijk voor Han om nog langer hele dagen op de markt te staan. In 1993 is Han daarom de winkel begonnen. In eerste instantie een allround sportzaak(je) maar al snel geswitcht naar de sportspeciaalzaak. Speciaalzaak in running, Triathlon, trail en lichte wandel én waar de tijd wordt genomen voor een goed advies. Daar ligt zijn passie, klanten letterlijk voorthelpen met een goed advies, aandacht en tijd. De slogan; Step One laat lekker lopen is er niet voor niets. En als wij mogen adviseren, dan gaan wij ook garanderen roept Han.

De sportieve carrière van Han heeft vele kanten. Als kleine kerel bij de mini’s op de voetbal gezeten. In de tienerjaren vooral sleutelen aan eerst brommers en later motoren en natuurlijk ermee crossen door de weilanden. Toen het motorrijbewijs er was is de crossmotor ingeruild voor een enduro-motor. Prachtige tijd. Voor de conditie ging Han destijds af en toe hardlopen.

Toen Han na de knieoperatie moest revalideren heeft hij in eerste instantie het racefietsen opgepakt en daarna het hardlopen. Toen de vraag in de winkel kwam naar begeleiding in hardlopen heeft Han de loopgroepen opgericht. In eerste instantie destijds samen met Club Sportief uit Hengelo. Later is dit voortgezet door Step One en tot heden ten dage zijn er nog steeds de Step One loopgroepen waarvan Han één van de trainers is.

Naast het hardlopen heeft Han een passie voor triathlon en mountainbiken. Het liefst de lange afstanden. Lekker lang genieten is dan zijn credo. Han heeft heel wat internationale triathlons variërend tussen de halve en de hele afstand gedaan. Helaas is door tijdgebrek triathlon de laatste jaren niet meer uitgeoefend. Mountainbiken probeert Han wekelijks nog even tijd voor te maken.

Sam, de Spaanse waterhond is Han zijn grote liefde. En als er tijd is voor vakantie dan pakt Han het liefst zijn fiets, de tassen eraan en erop en fietsen maar.
Terug naar het team overzicht ←

Goed sporten doe je met goede producten!