Jelmer van Wissing

Ik ben Jelmer van Wissing en werk nu alweer een tijdje bij Step One, dat bevalt erg goed. Hiervoor heb ik 18 jaar bij Intersport Megastore gewerkt. Dus heb in al die jaren genoeg kennis opgedaan, met verschillende merken.

Het leukste aan mijn werk vind ik het adviseren van klanten om voor de juiste schoenen te kiezen. Ik vind het leuk om te horen wat mensen van de schoenen vinden, daarbij help ik graag voor het juiste advies!

Zelf loop ik veel hard, ik loop 3 keer in de week, de ene keer een 5 of een 10 km en af en toe een halve marathon!
Per jaar loop ik een aantal wedstrijden, dat is altijd goed voor de motivatie, en dan kun je ergens naar toe werken.

Ook tennis en voetbal ik graag, dus ik probeer altijd lekker sportief bezig te zijn.

Ik hoop jullie graag terug te zien in de winkel.

Terug naar het team overzicht ←

Goed sporten doe je met goede producten!