Nieuwe borstcrawlcursus vanaf 9 april

Nieuwe borstcrawlcursus Laco Borne en Holten

 

Verbeter je zwemtechniek en zwem effectiever en efficiënter! Word de beste versie van jezelf en schrijf je vandaag nog in voor deze cursus!

Deze techniekcursus borstcrawl zwemmen is voor de iets gevorderde én gevorderde borstcrawlzwemmer. Wanneer je al een basiscursus hebt gevolgd óf je hebt jezelf iets aangeleerd en wilt echt verbeteren, dan is dit de cursus voor jou. Het is belangrijk dat je al enige borstcrawl kunt zwemmen.

Tijdens alle cursussen worden trainingsmaterialen gebruikt om de slag zo snel mogelijk goed aan te leren. De zoomers, pullbuoy, plankje, snorkel en paddles gebruiken we vrijwel elke training en ze worden ook gebruikt in de schema’s van de oefentrainingen. Mocht je ze niet hebben: Vragen: mail naar Coach@apexswim.nl

Startdatum: Dinsdag 9 februari t/m 28 mei 2024
Aantal lessen: 8 x 1 uur
Locatie: Borne – Laco ’t Wooldrik 3, 7621 AH Borne
Tijd: Dinsdagen van 21.00 – 22.00 uur
Prijs: € 145,95 voor 8 lessen.

 


Verbeter je borstcrawl bij zwemclub in Holten 

 

Wil je je voorbereiden op een triatlon of dit jaar iets nieuws leren? Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld organiseert later dit jaar een aantal trainingen waarin je borstcrawl leert of je techniek verbetert.

Je hoeft geen borstcrawl te kunnen, dat gaan ze je leren. Daarnaast ben je van harte welkom als je je borstcrawltechniek wilt verbeteren. Tijdens de 10 trainingen ga je op een creatieve en leuke manier aan de slag zodat de 45 minuten zo voorbij vliegen. Na 10 trainingen kun je meerdere banen achter elkaar borstcrawl zwemmen. Kun je dat al? Dan gaan ze ervoor zorgen dat jij met meer energie en een betere techniek meer banen kan zwemmen.

Hou de website in de gaten wanneer de volgende cursus begint: www.zpctwenhaarsveld.nl